fredag den 31. maj 2013

Når hverdagen rammer

Når man står sen nattetime og fjerner makeup og opdager, at det er tårer man tværer rundt i mascaraen, har aftenen været lang. Har måske også været hård uge og måned og måske har de sidste 11 måneder også være ret hårde. Sådan en baby tager pusten fra én. Og selvom Prinsen er begyndt at sove godt igennem, så aner man ikke hvilken nat han vægler ikke at gøre det. Og nogle gange bliver babyen byttet ud med uhyre med skarpe klør og spidst tænder og masser af volumen på skrig. De nætter er lange og uventede. Og uvelkomne. Og helt vildt hårde.
Og jeg forsøger at være god mor. Med tid til at dimse på gulvet. Og tørre op efter utallige mislykkedes forsøg på 'at spise selv med ske'. Og det lykkedes ret godt, syntes jeg.
Men i kampen om at være nogens mor på fuld tid 24/7, kan det være svært også at være nogens kone. Og kæreste. Og en lille smule sexy lady. Det er faktisk skide svært at holde dampen oppe sådan en hel dag.
Det er noget jeg arbejder på. Lover at finde holdbar løsning. Når jeg lige er færdig med at indhente et helt års søvnunderskud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar