tirsdag den 22. januar 2013

Tis

Scenariet, som kun forældre med drengebørn oplever, må være episoden med den 2 meter høje tis-stråle.
Og da jeg nåede bryggers - i løb - efter skrig fra først Nordjyde (SOS SOS hjæææælp) og derefter Prins (skrigskrigskrigskrigskrig), var den der igen. Havde ramt loft, gulv, væg, rent tøj, Nordjyden, egne øjne, hår - alt. Og tis svier ret meget i små sarte babyøjne.
Og nogle gange er nemmeste løsning - og eneste overskuelige plan - at nøgne baby og spule ham. Derfor stod lille, bleg og nøgen Prins med tårer i øjenkrog og stirrede på lunt regnvejr. Og han fandt sig i vand i hår, forsøgte at spise badeforhæng og og de små fingre legede med vandstråle. Og det var lidt svært ikke at grine. For hold nu op han er lækker. Også med tis i håret.





3 kommentarer:

  1. Det er så uendelig komisk, når tissecirkusset går i gang. Jeg er flad af grin - heldigvis også, når måltavlen er mit tøj (synes min kæreste) :)

    Hvornår er Arthur egentlig fra? Han virker til at være nogenlunde på alder med vores dreng. Vi har for øvrigt også smokingbodyen fra H&M :)

    SvarSlet
  2. Det er bare imponerende hvor meget tryk der egentligt kan komme på sådan en stråle...Selvom der er kommet markant mere kontrol over løjerne. Måske det derfor også kommer mere bag på én, når det så sker.
    Han er en 4. juli baby. Så lige om lidt har vi 7. måneders jubilæum. Måske det skulle fejres med endnu en tur i h&m. Man kan vel altid lige kigge. Bare kigge. Og måske røre...

    SvarSlet
    Svar
    1. Vores dreng er fra 6. juli, så tror da ** at jeg synes, de ser lige gamle ud :)

      Slet