mandag den 4. marts 2013

Gynge-tur-retur

Har brugt formiddagen - forgæves - på at lede efter gynge til Prinsen. Pakkede snotnæse, falsk strubehoste og Prinsen i den lille pinke, og var sikker på at Silvan kunne leverer varen. Herefter gik turen til Legekæden, jem og fix, Harald Nyborg og til sidst jysk. Kunne på ingen måder opdrive noget der tilnærmelsesvis kunne bruges. Og da alle på matriklen har været oppe siden 5 og derfor har haft fuld glæde af falsk strubehoste - igen - syntes jeg ærlig talt, at vi godt kunne bruge lidt medgang. Åbenbart bare ikke på gynge-fronten. Og det tog så hårdt på Prinsen, der også har prøvesmagt alt i plastik i Legekæden, at han nu er helt væk. Med elefanthue trukket helt ned over de små øjne og tørre 11-taller.



Den falske strubehoste afskyr kølige omgivelser, og Prinsen sover bedst udenfor. Også om natten - hvilket vi dog endnu ikke har gjort i praksis. Så ingen Kaare Sand og De Onde Mødre. Endnu. Men derfor har man de sidste par morgnen, før kl 6, kunnet se meget trætte forældre rulle op og ned af Ege Allé med hostende Prins pakket godt ind i dyne og striktrøjer. Men det virker. Og vi har med succes fået sovende baby, der hverken hoster med tårer i øjnene eller hiver efter vejret. Og har også selv kunnet krybe ned under lun dyne igen. Med babyalarm og håb om lidt sammenhængende søvn.


3 kommentarer:

  1. Argh men altså for en dag!! Må være helt modbydeligt med en baby, der hiver efter vejret.

    SvarSlet
  2. Det er sindssygt ubehageligt. Især når man vågner med skrig-hvæs-skrig-hvæssss....og så helt tavshed. Hopper helt blindt ud af sengen og galopere af sted efter ham. Heldigvis virker frisk kold luft rigtig godt! Men kan jo ikke have ham stående ude hele natten.

    SvarSlet
  3. Har forresten bestilt gynge over nettet. Færdig. Gider ikke bruge tid på det der live-shoping mere...

    SvarSlet