onsdag den 20. marts 2013

Ny krop søges

Nå. Men så var det at jeg fik tid hos gynækolog. Og var der i går. Og hvis man er mand og læser af min blog, så kan man fint vælge at stoppe læsning af dagens indlæg her. Tænd for tv, se noget fodbold eller fæld et træ i stedet for.

For det som jeg troede kunne ordnes med noget creme og sådan, det skulle ordenes med lidt andre metoder. Og selvom det var rart endelig at møde én som forstod hvorfor det stadig gør ondt, så ville jeg altså gerne være alt det her foruden. Virkelig meget.
Men hele problemet var at det arvæv jeg har dannet efter syning var helet uheldigt. Og uelastisk. Det vidste jeg godt. Intet nyt der. Men jeg havde naivt forstilt mig at det kunne blødgøres med creme. Det kunne det ikke. Slet ikke. Faktisk skulle arvæv brændes væk, så det kunne hele op ordentligt igen (fuck) Og selvom det bliver gjort med lillebitte skære-brænde-aggregat, så gør det altså virkelig ondt (mere fuck). Lokalbedøvelse eller ej (helt vildt meget fuck). Og hun forsøgte med sætning 'så starter vi med et lille prik', hvortil jeg måtte forklare at der ikke findes små prik i det område. Overhovedet. Og jeg blev så dårlig undervejs, at jeg måtte ind og ligge bagefter. I samme lokale som jeg sidste år tilbragte en del tid i tæt selskab med akupunkturnåle. Med bløde varme tæpper.
Og jeg gider slet ikke snakke om, om det var dumt at jeg selv var kørt af sted. Men troede jo ikke at der skulle ske noget særligt. Men hjem kom jeg. Og nu starter jeg forfra med ikke at kunne sidde ordentligt. Jesus altså. Har besluttet at Nordjyden må stå for næste omgang, hvis vi skal have flere unger. Jeg har kaldt 'Helle for ikke at gøre det igen'. Ikke fordi det der fødsel var noget særligt. Men for alt det andet. Det gider jeg ikke igen.

Og hvis nogen drister sig til at spørger om barn nummer 2 lige foreløbig, så siger jeg grimme ting og beder dem finde andet at gå op i. Eller giver detaljeret og malende beskrivelse af hvorfor vi ikke avler lystigt derudaf.
For helt ærlig. Hvad rager det egentligt andre?

Alt fra mig denne gang. Vender tilbage med noget sjovt og frisk-fyr-agtigt senere.

1 kommentar:

  1. Av for helvede! Kan ikke sige andet end (at bande sammen med dig og) at det er dybt urimeligt, at det at føde børn ikke bare er at slå en stor prut og "hov, der kom vist et barn ud".

    SvarSlet